neljapäev, 19. märts 2015

Vale süüde

Süüde on vale.

Veel mõned head aastad tagasi, kui ma juhtusin vaatama filme ja nägin neis pidžaamades magavaid täiskasvanuid, tundus see mulle nii vastuvõetamatu ja ebamugav. Miks vahetada keha vaba hingamine mingite kattematerjalide peale. Ja nüüd - nüüd ma magan ise nagu mingi f***ing joke! Habetunud, pool ööd koera voodist välja peksmas ja habetunud - WTF?!

Süüde on vale.

Vallimäe nõlval istudes ja hullunult ringikihutavat koera jälgides keerlevad pead mõtted edasisest päevast. Kõmpimine tööle, hiireralli kontorilaual, lõunaks koju näksima ja peni jooksutama, tagasi tööle, veel mõned tunnid hiiresoojendamist enne, kui leht trükki läheb, siis koju. Jälle koeraga välja, jälle sööma, korraks arvuti või raamatu taha, siis jälle koeraga välja ja siis võib juba vaikselt pikali visata.

Neetult inspireeriv!

Süüde on vale.


Töö juures suitsule minnes avastad, et majataguse parklas oli mingi fuck keset platsi viinapudeli kildudeks visanud. Heade mõtete linnast on Rakvere hetkel kaugel. Loodame, et peagi valmiv Tark Maja muudab olukorda.

Süüde on vale.


Mõtisklen vaikselt, millist visiitkaarti teha. Inglismaal sealseid asju ajades sai proovida mitmeid asju ja mõned tulid päris hästi välja. Süüde oli õigem, kuigi põhjust oli tegelikult vähem. Siiski oli võimalusi katsetada, vaadata uurida. Mõnikord isegi süttis.

Süüde on vale.

Praegu.

Ja kütuse juurdevooluga on probleeme - seda kas ei tule üldse või tuleb nii palju, et süüdet andes toimub vaid hetkeline plahvatus ja siis sureb mootor välja. Damned!

Siis ei olegi ju süüde vale.

Hoopis kütusepump jupsib.

Kommentaare ei ole: