esmaspäev, 24. märts 2014

Tere, kevad! - Beautiful Ibiza Beach Lounge Cafe del Mar Chillout Mix 2014

Muusika kohta ei oska täpsemat infot anda kui see, et kuulake ise :)


Üle pika aja on igatahes tunne, et tahaks lihtsalt kusagil istuda, pea kohal õõtsuvaid palmilehti imetleda ning varbaid soojas vees leotada. Ja moijto oleks ka käes.

Päikest nagu palju täna ei ole, kuid kevadet on tunda. Möödunud ja ülemöödunud öösel väljas suitsul käies oli kuulda, kuidas haneparvedki tagasi jõuavad. Selguse mõttes - kuulda ei olnud saabumist ennast, aga nende kaagatusi, millega nad enda ja kevade saabumist valjult kuulutasid.

Väikesed, aga olulised märgid...

Kevad ongi mõnus just selliste väikeste muutuste pärast, mida see endaga kaasa toob. Siin-seal on rohkem naeratusi - isegi eestlased tunduvad ajutiselt oma masendusest ärkavat. Taavi Rõivaski tundub mõnel helgemal hetkel üsna asjalikuna. Optimism naaseb. Hmm... Või on see naiivsus, mis kaasneb iga uuestisünniga? Ei tea - vahet pole...

Tähelepanu muutub ka teravamaks. Hakkad jälle tähele panema asju, mis on kogu aeg olemas olnud, aga mida pole lihtsalt vahepealse aja jooksul märganud. Või olid need hormoonid, mitte kevad, mis seda tähelepanu teravdab? Või aktiveerib kevad hormoonid, mis teravdavad tähelepanu, mis teeb ikkagi kokkuvõttes välja, et kevad on teravdatud tähelepanu taga? Või on see üldse t... Mis iganes :)

Ja nüüd - peale pausi - on ka kirjutamine uuesti alanud. Loodav valitsus ja uus opositsioon suudavad loodetavasti ka Päev Eestis veergude jaoks materjali toota ning kui isegi juhtub, et meile tekib normaalne poliitika, siis ajakirjanduses mingit kannapööret ju toimunud ei ole. Meedia puussekihutamised jätkuvad ikka :)

Kevad on tore!

Tere tulemast!

Kommentaare ei ole: