reede, 5. juuli 2013

In memoriam: Ander Veebikriminaal

Täna ennelõunal lahkus meie seast Ander Veebikriminaal, vähetuntud blogija ja kriitik, kelle eluülesandeks tundus olevat Politsei- ja Piirivalveameti andekate üllitiste väljatoomine ja/või kritiseerimine.

Oma suhteliselt lühikese eluea jooksul ei suutnud Ander jätta endast suurt märki ja võib-olla just seepärast saabus ka tema lõpp nii vara. Varajase surma asjaolud on veel selgitamisel, kuid suure tõenäosusega sooritas viimasel ajal suure depressiooni ja tähelepanupuuduse all vaevlev Ander enesetapu.

Anderi elu suurimaks saavutuseks võib pidada vast Kuritöö- ja Salakaubaveoameti asutamist ning sellele Facebook'i lehe loomist. Koos allakirjutanuga püüdis Ander üles seada ka KSA pressikeskust, milles allakirjutanu praktiseeris pressiesindajana, kuid seegi projekt ei käivitunud korralikult.

Niisiis võib Veebikriminaali kanda südamerahuga ebaõnnestunud ja läbikukkunud isiksuste sekka ning taga igatsema teda ei jääda.

Olgu järgmine maailm Anderile kergem ja edukam!

W. Hocares

1 kommentaar:

Katariina ütles ...

“You will find that it is necessary to let things go; simply for the reason that they are heavy. So let them go, let go of them. I tie no weights to Your ankles.”
― C. JoyBell C.