teisipäev, 9. juuni 2009

Kogemustega rändur...

Spordikott on juba pestud, valmis järjekordseks maailmarännuks. Kuivab praegu teine rõdul toolil, kirub siinset niisket ilma ja meenutab paremaid aegu.

Aga kott on lahe. Vanust teisel juba üle üheteist aasta. Oma rändurikarjääri alustas ta juba teisel nädalal peale poest väljumist, võttes sõbra õlal suuna Milaanosse, kus aitas oma olemasoluga kaasa ka sõbra edukalt alanud modellikarjäärile.

Tagasi Eestisse jõudes ei saanud see Reps kaua kodumaist õhku nautida. Juba kahe kuu pärast vedasin ma Repsi läbi-Euroopalisele hääletamisretkele, kus kott mängis kord padja, kord teki austavat rolli. Eriti meeldis Repsile Ungari ja Budapest, sest seal avanes talle võimalus minuga koos peaaegu igale fotole jääda.

Pärast Euroopat sai kotist mõneks ajaks saatja mu nooremale vennale, kes oma rahvatantsuoskusele toetudes sai samuti palju reisida.

Kotti tagasi enda valdusesse saades - vist neli aastat tagasi - hakkasin teda taas reisimisega harjutama. Alul väikesed siseriiklikud reisid, siis juba ülelahe- ja ülemeresõidud. Ja lõpuks - eelmisel suvel - happy-happy-happy! Reps sai esimest korda lennukiga lennata. Paanitses teine küll viimasel ööl enne sõitu, aga Repsi sünnile eelnenud kogemustele toetudes sain ta siiski maha rahustada ja Corful pagasiruumist väljudes oli kotil juba naeratus kõrvuni.

Siin siis naeratav Reps :)

Kreekast naasnuna otsustasime kahekesi ette võtta väikese nostalgiahõngulise reisi kümne aasta tagustele radadele. Budapestis Elisabethi sillal poseerides olid meil mõlemal vist elu suurimad naeratused.

Sügisel Eestis taas kanda kinnitades aitas Reps oma olemasolu ning kindla sõprusega kaasa ühe väga erilise Muinasjutu sünnile ja arengule, toetades mind igal võimalikul ja võimatul juhul.

Nüüd ootabki see hea ja armas sõber laupäeva, et saaks taas reisile... Taas maailma vallutama!

Kommentaare ei ole: