teisipäev, 22. veebruar 2011

Home For Soul - sisekujundaja ja sisekujundus

Ma ei tea, kas mu juhuslikud blogi külalised on juba märganud, aga Teie silmadest veidi paremale jääb üks väike pildike, mille alla on peidetud lingike internetileheküljele www.homeforsoul.com.

Tegemist siis sisekujundaja Katariina Kalda isikliku projektiga, mis peaks tooma (ja on juba tegelikult ka toonud) rohkem tähelepanu tema erialasele tegevusele - sisekujundusele.

(PS  - kasutan siin rohkelt märksõnu, et kui Google lõpuks mu blogi ka nende sõnade järgi üles leiab, siis on see positiivseks reklaamiks ka Katariinale. Tegemist ongi järjekordse veebiuuringuga läbi mu ajaveebi. [Eelmine kord, kui tegin uuringut võistlemaks google.ee makstud viidetega, siis sain oma viidetega juba suht lähedale makstud reklaamile])

Aga Home For Soul? Tegemist on nunnu kohaga selle iseloomustava sõna kõige paremas tähenduses ja nunnunduse peamiseks põhjuseks on kindlasti Katariina niivõrd isiklik lähenemine selle lehekülje loomisele (lisaks sellele, et ta on selle ka ise valmis teinud). Sama isiklikult läheneb ta oma tööle ka sisekujundajana, mida mina peangi tema kõige suuremaks plussiks, sest nõnda saab ka sisekujunduse tulemus parem.

Kuigi hetkel saab tehtud tööde leheküljel näha vaid pilte Katariina Kalda varasematest töödest, siis lähinädalatel ilmuvad sinna juba ka uued pildid eelmise aasta lõpul ja sel aastal valminud projektidest.

Samuti on mõtetes idee hakata kirjutama uudiseid ka sisekujunduse vallast, aga selle kohta ei ole veel täpset ajagraafikut valmis tehtud.

Seega - külastage Home For Soul'i ning võib-olla avastate, et vajate ehk Teiegi sisekujundaja nõuannet või teate kedagi, kes tunneb vajadust sisekujunduse järele.

1 kommentaar:

W. Hocares ütles ...

Nõndaks... update...

Kui panna guugli otsingusse "sisekujundaja sisekujundus", siis on asi juba esimesel lehel :)