reede, 3. juuni 2011

Kahetsusväärne eksitus ja vabandus. Uudis!

Anonüümne Tallinna Linnavalitsuse ametnik (naine, 43, pursib nii vene kui eesti keelt, Keskerakonna liige alates lugupeetud linnapea sünnist) avaldas kahetsust, et Tallinna LV liikme kommentaar Helju Valsi surmateate all Delfi kommentaariumis nii paksu pahameelt tekitas.

"Loodetavasti rohkem selliseid intsidente ei esine. Mul on väga kahju!" nuuksus naine pisarsilmi. "Mõelge, kui palju see Eediku mainet kahjustab!"

Pärast rahunemist teavitas ametnik meid kohe erakorralisest koosolekust, kus Tallinna LV Delfi erikomisjon otsustas, et nüüdsest ostetakse TLV kulul kõigile netikommentaatoritele erinevate mobiilioperaatorite netipulgad, et nad võiksid rahumeeli oma toimetusi anonüümselt edasi toimetada, sealjuures niite linnavalitsusest eemale juhtides.

"Peaasi, et meie süüdi ei jääks!" Ametniku näole ilmus pühalik ilme, kui ta meenutas kalli iidoli sõnu sest koosolekust.

Raha netipulkade jaoks eraldatakse maksumaksja taskust nagu tavaliselt, ent ametlikku raamatupidamisse märgitakse IT-arenduse kulude alla.

Kommentaare ei ole: