neljapäev, 2. juuni 2011

Petmisest ja kuulsustest...

Tuttava soovil Facebookis ringi uidates leidsin sealt viite ühele Õhtulehe artiklile, millel avalõik äratas huvi - seda nii sõnastuse kui mõtte poolest: kas tähtsad mehed lubavad endale kõrvalehüppeid sagedamini kui suvatossikesed?

Vaidlusmomente on siin muidugi mitu. Esiteks juba nn sagedus. Ühekordne (st ühe naisega) kõrvalhüpe, millega enamus mainitutest on end meedia huviorbiiti lennutanud, ei näita mingit sagedust, et seda hakata tavainimestega võrdlustes tarvitama.

Ja muidugi see väljend suvatossike, mille ajakirjanik Triin Tael välja tõi... Pärisin temalt maili teel täpsustust selle isikute grupi kohta, keda sinna liigitatakse ja ootan vastust. Update'in kohe, kui vastuse saan.

Põhjus sel teemal kirjutamiseks tekkis aga FB'st, mille üks kasutajatest oli välja käinud järgmise idee: "Niisiis, kui sul on soov muutuda suvatossikesest tähtsaks meheks, siis nüüd sa siis tead, mida tegema pead."

IRW

Loomulikult ei piirnenud asi sellega. Hetkestaari staatusesse tõusnud Veebikriminaal Ander pidi loomulikult sinna oma arvamuse järele kirjutama:

"Õhtulehele omane pealkiri ja teemakäsitlus. :)

Lisaks Armukese arenguskeemile veel ühe punkti: kui oled juba teinud esimesed sammud suvatossikesest tähtsa mehe suunas, st truudust murdnud, siis järgneva sammuna peaksid ette võtma oma teo promomise.
Soovitaks seda akti promoda nii blogides, ette sööta seda ajakirjanikele. Erinevate väljaannete huvi toime pandud teo vastu sõltub detailide rohkusest ning käsiteldava akti objektist.

Täpsustuseks:

kui akti objekt on Balti Jaama Maria, siis on lootus püüda tähelepanu perekool.ee's

kui objektiks on Staarisaate varajane väljakukkuja, siis võib asja vastu huvi tunda nii Õhtuleht, Delfi kui ka Kroonika.

Staarisaate finalist või Getter või Maarja kannaks välja juba EPL ja EE taseme

Evelin annaks lootuse juba rahvusvahelisse meediasse jõudmiseks.
Edu tähtsaks meheks saamisel!"

Mingil moel on Anderil õiguski...

Kommentaare ei ole: